Ravitse keskittymiskykyä rasvahapoilla

18.08.2017

Tiesitkö, että rasvahapot edistävät keskittymiskykyä? Omega-3 -rasvahapot edistävät aivojen normaalia toimintaa ja tutkimukset osoittavat, että rasvahappojen saanti lisää lasten keskittymiskykyä ja vähentää yliaktiivisuutta. Oikeilla ravintoaineilla voidaan tukea lasten koulunkäyntiä ja parantaa oppimistuloksia.

Lasten aivot kehittyvät nopeasti
Lasten aivot kasvavat ja kehittyvät nopeasti ja ne tarvitsevat hyviä rakennusaineita.  Aivot ovat 60% rasvaa ja omega-3-rasvahapot ovatkin välttämättömiä rakennusaineita  aivojen normaalille toimintakyvylle. Ravinnosta saatavat rasvat ovat usein määrällisesti riittäviä, mutta laadullisesti ne saattavat olla puutteellisia. Kalaa ja kasviperäisiä rasvoja ei syödä riittävästi, jolloin rasvahappojen saanti voi jäädä puutteelliseksi. Etenkin pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja voidaan saada liian vähän tai elimistöllä voi olla vaikea muuttaa omega-3-rasvahappoja toiminnallisiksi.

Keskittymiskyky paranee, ylivilkkautta vähemmän
Uusimpien tutkimusten mukaan vähintään 250 mg päivittäinen DHA-annos ylläpitää normaalia aivotoimintaa. Lisäksi DHA- ja EPA-lisä auttaa lasten keskittymiskykyä ja vastaavasti vähentää käyttäytymishäiriöitä, yliaktiivisuutta ja kognitiivisia ongelmia. Kun keskittyminen paranee, myös oppiminen on helpompaa.

Minisun Omega Junior
Minisun Omega Junior sisältää suositusten mukaisesti lasten aivojen toiminnalle ja kehitykselle tärkeitä omega-3-rasvahappoja sekä päivittäisen annoksen D-vitamiinia. Valmiste sisältää aivoille tärkeitä DHA ja EPA -rasvahappoja. Yhdessä geelipalassa on runsaasti omega-3-rasvahappoja (378 mg) sekä päivittäinen suositus D-vitamiinia (10 mikrogrammaa).

Lisää Vitamiinit -artikkeleita


{{ htmlFormat(article.title.rendered) }}
Lue lisää »
< Uudemmat Vanhemmat >