Pienten lasten sekä raskaana olevien ja imettävien äitien vitamiinien ja hivenaineiden saanti on erityisen tärkeää, jotta voidaan taata lapselle hyvät eväät elämän alkuun!

Uusittu Minisun Monivitamiini Mama on raskaana oleville ja imettäville suunniteltu monivitamiinivalmiste, joka sisältää entistä enemmän rautaa ja foolihappoa. Yksi helposti nieltävä tabletti päivässä riittää, sillä se sisältää jopa 17 vitamiinia ja hivenainetta, juuri oikeassa suhteessa!

Vauvojen päivittäinen D-vitamiininsaanti on helppo taata Minisun D-tipoilla. Nestemäiset tipat voi antaa huoletta vauvalle ruuan tai juoman seassa, ja ne sisältävät hyvin imeytyvää D3-vitamiinia.

Osallistu arvontaan:

Kiitos osallistumisesta!

Voittajat arvotaan 20.3.2019 ja 27.3.2019. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla.

Jokin meni pieleen. Yritä myöhemmin uudestaan.

1. Raskauden ja imetyksen aikana D-vitamiinin, kalsiumin, raudan ja foolihapon syöntiä kannattaa...
2. Vauvojen Minisun D-tipat ja Minisun Oliiviöljy D-tipat sopivat:
3. Kuinka montaa vitamiinia ja hivenainetta Minisun Monivitamiini Mama monivitamiinivalmiste sisältää?
Edellinen
Seuraava

*Jättämällä yhteystietosi osallistut arvontaan, jossa arvotaan yhteensä 20 kappaletta A-lehtien aikakausilehden tilauksia kolmeksi kuukaudeksi. Arvonta päättyy 26.3.2019. Arvonnat suoritetaan 20.3. ja 27.3. Voittajaan ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan arvonnan sääntöjä. Arvonnan yhteydessä keräämme tietoja, jotta voimme suorittaa arvonnan, olla yhteydessä arvonnan voittajiin ja toimittaa palkinnon voittajille. Osallistumalla hyväksyt, että yhteystietoja voidaan käyttää markkinointitarkoituksessa.

Voit tutustua sääntöihin ja tietosuojaselosteeseen tarkemmin alla olevistä linkeistä:
Säännöt|Rekisteriseloste